Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων - ΕΦΕΤ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται στο προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων (απλούς χειριστές) που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος


Δείτε επίσης...
Voucher «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις πράσινες δεξιότητες» για εργαζόμενους
Η δράση αφορά στην παροχή θεωρητικής κατάρτισης 50.000 εργαζομένων ηλικίας άνω των 18 ετών, μέσω Voucher, που θα οδηγεί σε απόκτηση πράσινων γνώσεων και δεξιοτήτων και αντίστοιχη πιστοποίηση μέσω ανεξάρτητων φορέων πιστοποίησης.

Δείτε επίσης...
«Προγράμματα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης για 50.000 Ωφελούμενους Ανέργους σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες και σε δεξιότητες οικονομικού εγγραμματισμού»
Το πρόγραμμα αφορά 50.000 Ωφελούμενους Ανέργους με κατάρτιση σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες και σε δεξιότητες οικονομικού εγγραμματισμού και οδηγεί στην απόκτηση πιστοποίησης.