Πρόγραμμα στήριξης επιστημόνων - ελεύθερων επαγγελματιών, πληττόμενων από τον Covid-19

Κάνατε μόνος/η σας την αίτηση;

Τότε πρέπει να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας και να μας στην στείλετε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ως επισυναπτόμενη. Στο email πρέπει να γράψετε το τυποποιημένο μήνυμα:

Με το παρόν, σας ενημερώνω ότι έχω επιλέξει τον φορέα σας, προκειμένου να καταρτιστώ με την μέθοδο e-learning στο πλαίσιο της με αρ. 2/2020 Πρόσκλησης του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων (ΑΔΑ: ΨΣ2246ΜΤΛΚ -ΞΙΩ). 

Προς επιβεβαίωση, σας προωθώ συνημμένα την εκτύπωση του συστήματος με τα κάτωθι στοιχεία:

 • Ο μοναδικός Κωδικός Αριθμός Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ).
 • Τα στοιχεία επικοινωνίας.
 • ΙΒΑΝ Λογαριασμού και Τράπεζας. 
 • Το επιθυμητό Αντικείμενο Κατάρτισης. πχ. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί.
 • Δήλωση ότι έλαβα γνώση ότι τα προσωπικά δεδομένα που υπέβαλα, θα τύχουνεπεξεργασίας και αποθήκευσης αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της με αρ. 2/2020Πρόσκλησης.

Με το παρόν, επιβεβαιώνω την ορθότητα των ανωτέρω στοιχείων και παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες σχετικά με την ενεργοποίηση του voucher και την έναρξη του Προγράμματος Κατάρτισης.


Θέλετε να κάνουμε εμέις την αίτηση για εσάς;

Για να αναλάβουμε υπεύθυνα την διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα παρακαλώ στείλτε μας ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 1. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ (παρακαλώ εκτυπώστε και σκαναρετε την με την υπογραφή σας - ΔΕΝ χρειάζεται γνήσιο της υπογραφής).//Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ PDF//
 2. Φωτοαντίγραφο  ταυτότητας.
 3. Φωτοαντίγραφο  ή εκτύπωση   με το IBAN ΤΡΑΠΈΖΗΣ.
 4. ΕΚΤΥΠΩΣΗ από TAXISNET με τα ενεργά ΚΑΔ.  

Εκπαιδευτικά Αντικείμενα:

 • Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO) 
 • Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO) 
 • Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία
 • Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά τςη πλέον πρόσφατης περιόδου
 • Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή - Ψηφιακά πιστοποιητικά - Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη 
 • Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)
 • Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία
 • Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον
 • Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας
 • Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (SocialMediaMarketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές 

Αναλυτικά τα αντικείμενα κατάρτισης Συνεργαζόμενοι Πάροχοι Τηλεκατάρτισης ​ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ www.elearningclass.gr ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ edimitra.gr.//ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗς ΕΙΝΑΙ PDF//


Προσοχή!

Η Πρόσκληση απευθύνεται σε επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες των οποίων ο ΚΑΔ κύριας επαγγελματικής απασχόλησης συμπεριλαμβάνεται στους ΚΑΔ του παρατήματος Χ της Πρόσκλησης. Επισημαίνεται ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην παρούσα Πρόσκληση εφόσον δεν είναι δικαιούχοι του επιδόματος των 800€. Αν ένας επιστήμονας που εμπίπτει στους ΚΑΔ του παρατήματος Χ της Πρόσκλησης: έχει σχέση εξαρτημένης εργασίας και ο εργοδότης του έχει κλείσει βάσει ΚΑΔ κατόπιν εντολής Δημόσιας Αρχής ή εντάσσεται στους πληττόμενους ΚΑΔ και ο εργοδότης έχει θέσει σε αναστολή τη σύμβαση εργασίας του και, κατόπιν ο επιστήμονας αυτός ακολουθήσει τη διαδικασία βάσει των οικείων ΚΥΑ και ΥΑ, ο τελευταίος είναι δικαιούχος των 800 ευρώ και των λοιπών οικονομικών μέτρων στήριξης. Σε περίπτωση που ένας επιστήμονας που εμπίπτει στους ΚΑΔ του παρατήματος Χ της Πρόσκλησης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, δεν είναι δικαιούχος των 800 ευρώ και, αντίθετα, είναι δικαιούχος των 600 ευρώ. Το πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά σε φυσικά πρόσωπα, ελεύθερους επαγγελματίες, των οποίων οι ενεργοί ΚΑΔ εμπίπτουν στους επιλέξιμους ΚΑΔ του παρατήματος ΧΙ της Πρόσκλησης. Οι εταίροι εταιριών, εφόσον οι ίδιοι, ως ελεύθεροι επαγγελματίες, διαθέτουν, ιδίω ονόματι, ενεργούς ΚΑΔ οι οποίοι εμπίπτουν στους επιλέξιμους ΚΑΔ της Πρόσκλησης, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε το επώνυμό σας
Συμπληρώστε ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Συμπληρώστε το email σας
Συμπληρώστε την ημερομηνία γέννησής σας
Επιλέξτε τι έχετε τελείωσει
Επιλέξτε αν έχετε κάρτα ανεργίας σε ισχύ.
Συμπληρώστε τυχόν επιπλέον πληροφορίες που θα θέλατε να μας κοινοποιήσετε σχετικά.
Εκπαιδευτικό επίδομα(σε 2 δόσεις).Διάρκεια: 100 ώρες τηλεκατάρτισης.​Μαθἠματα από 10/04 μέχρι 30/04/2020. Προαιρετική συμμετοχή σε εξετάσεις πιστοποίησης (οι εξετάσεις γίνονται εξ΄αποστάσεως στον χώρο σας).
Κανονική Τιμή 600€

Donors Post