Βοηθός Μάγειρα (Assistant Chef)

Το σεμινάριο αυτό καλύπτει τις βασικές αρχές μαγειρικής τις οποίες πρέπει να γνωρίζει οποιοσδήποτε εργάζεται στην εστίαση ( fast food, ταβέρνες, εστιατόρια κτλ). Είναι διάρκειας 60 ωρών (περίπου 1,5 μήνας) και απευθύνεται τόσο σε άτομα τα οποία θέλουν μελλοντικά να ασχοληθούν με το επάγγελμα όσο και και σε σε άτομα τα οποία εργάζονται στον χώρο της εστίασης. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι σπουδαστές μπορούν να συμμετέχουν ( εάν το επιθυμούν) σε εξετάσεις πιστοποίησης Βοηθός Μάγειρα της Acta.

Η ACTA, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, δημιούργησε τη πιστοποίηση Βοηθού Μάγειρα, με σκοπό οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται η σκοπευουν να εκκινήσουν τη καριέρα τους, στο χώρο της εστίασης, να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι κατέχουν τις βασικές γνώσεις που απαιτείται να έχουν εισερχόμενοι σε μια επαγγελματική κουζίνα.

Το κέντρο μας συνεργάζεται με επιχειρήσεις το χώρου στην Βόρεια Ελλάδα και μπορεί να βοηθήσει στην εύρεση αμειβόμενης εργασίας.


Ομάδα Καθηγήτων:

Η ομάδα αποτελείται από αρχιμάγειρες με πολυετή πείρα σε επιχειρήσεις της εστίασης, τεχνολόγους τροφίμων, κρεοτέχνες, ζαχαροπλάστες, κτηνιάτρους και οικονομολοόγους. 

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε το επώνυμό σας
Συμπληρώστε ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Συμπληρώστε το email σας
Συμπληρώστε τυχόν επιπλέον πληροφορίες που θα θέλατε να μας κοινοποιήσετε σχετικά.
Ωράριο: Τα μαθήματα θα είναι 2 εξάωρα ανά εβδομάδα .Απαιτείται απολυτήριο γυμνασίου Έναρξη: 18/05/2020 ​Περιορισμένος Αριθμός θέσεων .(σε τρεις δόσεις)
Κανονική Τιμή 690€

Donors Post