Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Υγιεινή Τροφίμων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

(Επίπεδο 1 – Απλοί Χειριστές Τροφίμων)

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε εργαζόμενο, επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων καθώς και άλλων επιχειρήσεων που δεν υποχρεούνται σε πλήρη ανάπτυξη συστήματος HACCP.

Σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τον εργαζόμενο σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες

Το πρόγραμμα αυτό, με μέριμνα και υποχρέωση των επιχειρήσεων, είναι υποχρεωμένοι να το παρακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι της κατηγορίας αυτής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2531025300

ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε το επώνυμό σας
Συμπληρώστε ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Συμπληρώστε το email σας
Συμπληρώστε τυχόν επιπλέον πληροφορίες που θα θέλατε να μας κοινοποιήσετε σχετικά.
Επίπεδο 1 ,ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 10 ώρες (Ειδικές τιμές για επιχειρήσεις άνω των 3 ατόμων) Δυνατότητα για Χρηματοδότηση από ΛΑΕΚ.
Κανονική Τιμή 50€

Donors Post