Τεχνικός Ασφαλείας

Επιμόρφωση Εργοδοτών και Εργαζομένων σε θέματα Τεχνικού Ασφαλείας

Το Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας αφορά όλους τους εργοδότες.

Προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία ο κάθε εργοδότης που απασχολεί εργαζόμενους να διαθέτει υπεύθυνο για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων στο χώρο εργασίας.

Ο εργοδότης που δεν διαθέτει τον απαραίτητο τίτλο σπουδών ή δεν απασχολεί με σχέση εξαρτημένης εργασίας τον απαιτούμενο υπεύθυνο για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων είναι απαραίτητο να παρακολουθήσει το πρόγραμμα επιμόρφωσης Εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας.

Για τον καθορισμό των προσόντων του τεχνικού ασφάλειας και για τον υπολογισμό του χρόνου απασχόλησής του οι επιχειρήσεις κατατάσσονται σε τρεις κατηγορίες Α (υψηλής επικινδυνότητας), Β (μεσαίας επικινδυνότητας), Γ (χαμηλής επικινδυνότητας). Ο χρόνος απασχόλησης του τεχνικού ασφάλειας εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων και την επικινδυνότητα της επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2531025300

ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε το επώνυμό σας
Συμπληρώστε ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Συμπληρώστε το email σας
Συμπληρώστε τυχόν επιπλέον πληροφορίες που θα θέλατε να μας κοινοποιήσετε σχετικά.
Επίπεδο Γ΄ για (10 ώρες).
Κανονική Τιμή 70€
Επίπεδο Β' για (35 ώρες).
Κανονική Τιμή 130€

Donors Post