Θεωρητική και Πρακτική Τυροκομία

Διδάσκοντες:

  1. Δημητριάδου Άννα

    Τεχνολόγος Τροφίμων - Πολυετής εμπειρία σε μεγάλη μονάδα γάλακτος.

  2. Μελένιος Παναγιώτης

    Χημικός Μηχανικός - Ειδικός επί Τροφίμων
    Διδάκτωρ ΔΠΘ
  3. Δρ Θεόφιλος Μασσούρας

    Καθηγητής -Ειδικός επί γαλακτομικών

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε το επώνυμό σας
Συμπληρώστε ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Συμπληρώστε το email σας
Συμπληρώστε τυχόν επιπλέον πληροφορίες που θα θέλατε να μας κοινοποιήσετε σχετικά.
Αξία εκπαιδευτικής επένδυσης.Διάρκεια: 90 ώρες ( 7 μέρες θεωρία και 5 μέρες τυροκόμιση)
Κανονική Τιμή 690€

Donors Post