Skip to main content

Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

(Επίπεδο 1 – Απλοί Χειριστές Τροφίμων)

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε εργαζόμενο επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων καθώς και άλλων επιχειρήσεων που δεν υποχρεούνται σε πλήρη ανάπτυξη συστήματος HACCP.

Σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τον εργαζόμενο σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες

Το πρόγραμμα αυτό, με μέριμνα και υποχρέωση των επιχειρήσεων, είναι υποχρεωμένοι να το παρακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι της κατηγορίας αυτής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2531025300

ή στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

  • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης και αρχές του HACCP που σχετίζονται με την εφαρμογή του:

    • Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
    • Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
    • Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
    • Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων
    • Το Εργασιακό Περιβάλλον
    • Πρακτικές καθαρισμού
    • Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
    • Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

 
Συμπληρώστε το Όνομά σας
Συμπληρώστε το Επώνυμό σας
Συμπληρώστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας
Συμπληρώστε το email σας

Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων


Επίπεδο 1 ,ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 10 ώρες (Ειδικές τιμές για επιχειρήσεις άνω των 3 ατόμων) Επιδοτούμενο έως και 100% μέσω ΛΑΕΚ 0,24

Κανονική Τιμή

90€