Πρόγραμμα Κατάρτισης στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
(Επίπεδο 1 – Απλοί Χειριστές Τροφίμων)
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε εργαζόμενο, επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων καθώς και άλλων επιχειρήσεων που δεν υποχρεούνται σε πλήρη ανάπτυξη συστήματος HACCP.
Σκοπός του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τον εργαζόμενο σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες
Το πρόγραμμα αυτό, με μέριμνα και υποχρέωση των επιχειρήσεων, είναι υποχρεωμένοι να το παρακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι της κατηγορίας αυτής.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2531025300
ή στο email:
ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
-
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης και αρχές του HACCP που σχετίζονται με την εφαρμογή του:
- Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
- Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
- Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
- Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων
- Το Εργασιακό Περιβάλλον
- Πρακτικές καθαρισμού
- Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
- Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
-
-
-
Δείτε επίσης...
Voucher «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»
Η δράση αφορά στην παροχή θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 50-200 ωρών σε 80.000 ανέργους ηλικίας άνω των 18 ετών, μέσω Voucher, που θα οδηγεί σε απόκτηση ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων και αντίστοιχη πιστοποίηση μέσω ανεξάρτητων φ... -
Δείτε επίσης...
Προγράμματα VOUCHER
Αναμένονται ΑΜΕΣΑ VOUCHER 30-49 ετών Κοινωφελής Εργασία σε Δήμους Περιφέρειες και Δημόσιους φορείς 2021